fargepulver-sponsorlop-liggende
God stemning før sponsorløp på Kristiansand folkehøyskole. Foto: Maia Sunniva Finnestrand

Engasjerende seminarhelg med RE:ACT og Act Now!

Denne helgen var fylt med energi og aktivitet da RE:ACT samarbeidet med Act Now for å arrangere et spennende seminar på Hald internasjonale skole. 

Tekst: Eline Ohr 


Sammen med 22 Act Now-studenter tilbragte vi en helg på Hald internasjonale skole. Helgen var fylt med både sosial morro og engasjerende innhold. 

CroppedImage
Nesteleder Håkon i full fart på sponsorløp. Foto: Eline Ohr

Sponsorløp

På lørdag var vi med på sponsorløp arrangert av Kristiansand folkehøyskole til inntekt for Strømmestiftelsens viktige arbeid. Act Now sto for musikk og dans, og stemningen var helt på topp! Vi ble så imponert av vår nestleder, Håkon Wesnes, og medlemmet vårt, Mia Chun Humlegård, som begge løp hele 29 og 30 runder! Løpet ble avsluttet med et forfriskende bad.

Etter løpet avsluttet vi dagen med litt minigolf og pizza, og det var skikkelig koselig å henge sammen med Act Now-gjengen! 

CroppedImage
Act Now-studenter jobber med viktige spørsmål om RE:ACT sin framtid. Foto: Eline Ohr

Workshop

På søndag var det tid for en interaktiv workshop ledet av sentralstyret vårt. Deltakerne fikk muligheten til å jobbe med viktige spørsmål som: Hvordan kan RE:ACT arrangere arrangementer og aktiviteter som virkelig engasjerer våre medlemmer og frivillige? Hvordan kan vi utnytte sosiale medier og andre plattformer for å nå ut til dagens unge i Norge? Og ikke minst, hvordan kan vi rekruttere enda flere frivillige og medlemmer til vårt fellesskap?

Det var også fokus på hvilke saker og prosjekter RE:ACT bør involvere seg i innenfor vårt mandat om å bekjempe fattigdom. Deltakerne bidro med en rekke kreative ideer og engasjerte diskusjoner som vil være til stor nytte for organisasjonen fremover.

Det var virkelig inspirerende å se så mange unge mennesker komme sammen for å jobbe mot en felles målsetning om å gjøre verden til et bedre sted. RE:ACT er stolte over å kunne være en del av denne bevegelsen, og vi ser frem til å fortsette å skape positive endringer sammen med dette engasjerte fellesskapet. 

Vi gleder oss allerede til ny seminarhelg neste år!