Ung mann med RE:ACT-kopp
Takk for at du er en del av RE:ACT-familien. Sammen kan vi skape betydningsfulle endringer og bidra til en verden fri for fattigdom.

RE:ACT omorganiserer og styrker samarbeid med Strømmestiftelsen

Det fortsetter å være litt stille fra RE:ACT, men vi ønsker å oppdatere deg på spennende endringer som skjer bak kulissene.

Vi jobber nå med en omorganisering av organisasjonen for å kunne levere enda bedre resultater i kampen mot fattigdom. En viktig del av denne omorganiseringen er å styrke samarbeidet vårt med vår moderorganisasjon Strømmestiftelsen, som deler vår visjon om en rettferdig verden fri for fattigdom.

I tiden som kommer vil du se at RE:ACT snart kommer sterkere tilbake med en ny og forbedret strategi. Vi vil fortsette å fokusere på bekjempelse av fattigdom og spre kunnskap for å skape endring. Samarbeidet med Strømmestiftelsen vil gi oss tilgang til ressurser, kompetanse og nettverk som vil styrke vår innsats og gjøre oss enda mer effektive.

Vi er svært takknemlige for din fortsatte støtte og engasjement. Det er nettopp våre medlemmer som gjør at RE:ACT kan utgjøre en forskjell i verden. Vi ser frem til å nok en gang jobbe sammen med deg for å bekjempe fattigdom og bygge en bedre fremtid.

I mellomtiden vil vi oppfordre deg til å følge med på oppdateringer fra RE:ACT og Strømmestiftelsen. Vi vil snart komme med mer informasjon om våre planer og hvordan du kan bidra aktivt i arbeidet vårt.

Takk for at du er en del av RE:ACT-familien. Sammen kan vi skape betydningsfulle endringer og bidra til en verden fri for fattigdom.

Betal medlemsavgiften her

Nytt avsnitt

Suspendisse eget tellus eu nisl finibus fermentum in at sapien. Duis dui dui, fringilla vel magna sit amet, tincidunt viverra odio. Sed eu urna ornare, maximus mi at, semper massa. Cras commodo mollis nunc, id mattis tellus semper sed. Integer interdum non massa sit amet blandit. Sed blandit sollicitudin diam id malesuada. Aenean blandit tempor ante, et placerat nisi ultricies in. Integer tristique auctor purus, in aliquam ipsum commodo sed. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Etiam at ante odio. Praesent vel tortor eget diam lacinia venenatis. Morbi rhoncus purus neque, sit amet congue dui iaculis sed. Sed tristique mollis mollis. Quisque ac elit at sem semper cursus ut in quam. Sed bibendum turpis vulputate condimentum luctus. Fusce diam quam, lobortis eget orci eget, pellentesque rutrum sem.